تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی به وزن 26 هزار و 820 تن

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال تاکنون 26 هزار و 820تن گوشت قرمز در استان از محل کشتار دام سبک و سنگین تولید شده است.

احمد داوطلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهر‌آرا‌نیوز افزود: 17 هزار و 180 تن گوشت از این میزان از محل کشتار دام سبک شامل گوسفند و بز و بیش از 9 هزار تن از محل کشتار دام سنگین شامل گاو و گوساله است.

وی بیان کرد: کل کشتار دام سبک در این مدت 537 هزار رأس بوده است. این مسئول اظهار کرد: هم اکنون روزانه 2 هزار و 600 رأس کشتار دام سنگین و سبک داریم. داوطلب گفت: در سال گذشته یک میلیون و 956 هزار و 595 رأس کشتار دام سبک و سنگین داشته ایم که امسال شاهد کاهش کشتار هستیم و علت آن هم زیاد بودن کشتار دام در سال گذشته به دلیل مشکلات تأمین نهاده بود، اما امسال دامداران کمتر دام خود را به کشتار می رسانند.